Aprilka prohrála boj s tetanem

Aprilka prohrála boj s tetanem, přesto, že se její léčba vyšplhala skoro na 100 000 Kč, tak se nám jí nepodařilo zachránit, i když jsme pro to udělali maximum..Nejde ani slovy popsat, jak moc to bolí. Nikdo z vás si nedokáže představit, jak moc pro mě Aprilka znamenala! Asi nikdy nepochopím, proč se tohle muselo stát..

Tenhle příspěvek zveřejňuji hlavně proto, abych apelovala na vás všechny, kdo máte nejen psí miláčky, ale i děti.. OČKUJTE JE PROTI TETANU!! Kdyby to zachránilo alespoň jednomu pejskovi nebo dítěti život, tak Aprilka nebojovala zbytečně!

Poslední, co bych chtěla dodat, předem vás prosím, nepište mi, a osobně se mě na Aprilku neptejte, neprohlubujte tím mou bolest, děkuji.


My lovely queen Aprilka lost her fight with tetanus, her treatment climbed to almost 100,000 CZK we couldn’t save her even though we did our best.
I can’t describe how much it hurts. None of you have any idea how much Aprilka meant to me! I probably never understand why this had to happen.

I post this post to appeal to all of you who have not only dog ​​pets, but also children .. VACCINATE AGAINST TETANUS !! If it will save your only dog ​​or child’s life, Aprilka did not fight unnecessarily!
Last thing I want to write, please do not write to me, do not ask me personally at Aprilka, do not deepen my pain, thank you.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SPAM OCHRANA! Prosím, vypočítejte následující příklad.

Kolik je 14 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: